Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Biofarm

Website: www.biofarm.ro
Locuri de munca disponibile in: Bacau, Iasi, Vaslui

Website:www.biofarm.ro


BIOFARM este in TOP 5 jucatori din piata de Consumer Health Care si unul dintre primii producatori de medicamente din Romania.

99 de ani de BIOFARM este o cifra care vorbeste despre experienta noastra in aceasta piata si suntem tare mandri de acest lucru.

Avem in portofoliu peste 150 de produse multe dintre ele fiind branduri cu notorietate : Colebil, Triferment, Bixtonim, Cavit, Anghirol, Devaricid, Carmol si altele despre care vei invata cand te vei alatura echipei noastre.

Dezvoltarea permanenta a portofoliului prin lansarea de produse noi care sa contribuie la imbunatatirea stilului de viata a consumatorilor este un punct cheie in stategia de crestere a companiei.

Misiunea BIOFARM este de a oferi produse sigure, eficiente si accesibile pentru toate categoriile de consumatori.

Succesul companiei pe termen lung se datoreaza implicarii, devotamentului si entuziasmului tuturor celor care formeaza nucleul BIOFARM.

Suntem o echipa performanta si puternica!

Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteti sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Medical (iasi/​ Bacau/​ Vaslui)

Reprezentant Medical (iasi/​ Bacau/​ Vaslui)


BIOFARM
Candidatul ideal Daca te pasioneaza subiectul SANATATE, ai studii superioare sau experienta in domeniu si iti este usor sa comunici cu oamenii, vino sa ne cunoastem si sa descoperi echipa Biofarm! Pentru a putea aplica pentru postul dе Reprezentant Medical, ne dorim: Sa fii absolvent dе studii superioare (Medicina Umana sau Veterinara, Farmacie, Biologie, Chimie, Biochimie sau alte studii conexe constituie un avantaj); Sa ai minim 6 luni experienta in domeniu, curiozitatea dе a descoperi si dorinta maxima dе invatare; Sa ai cunostinte dе operare PC nivel mediu (Word, Excel, PowerPoint);
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.