Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Brink's Cash Solutions (Ro) - 0 posturi vacante

Website: https://ro.brinks.com/ro/home

Website:https://ro.brinks.com/ro/home


Brink's Cash Solutions (RO) SRL este parte a Brink’s Company, liderul global in gestionarea numerarului, servicii de siguranta logistica si solutii de plata, incluzand servicii de transport numerar, servicii ATM, servicii de gestionare a numerarului (inclusiv externalizarea tezaurului, procesare numerar si servicii de depozitare numerar), precum si transport international de valori. Printre clientii nostri se numara institutiile financiare, retaileri, agentii guvernamentale (inclusiv bancile centrale), monetarii, magazine de bijuterii si alti operatori comerciali din intreaga lume. Reteaua noastra globala de operatiuni din 47 de tari deserveste clientii din peste 100 de tari.

Brink's Cash Solutions (RO) SRL, companie specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate), este prezenta in Romania din anul 2002, avand o structura teritoriala de 7 Centre de Procesare si 20 Puncte de Lucru, in care lucreaza aproximativ 2000 de angajati.

Puteti consulta Nota de Informare privind politica Brink's de procesare a datelor cu caracter personal in procese de recrutare si selectie pe pagina de cariere https://ro.brinks.com/ro/careers-home sau la http://bit.ly/Informare_Recr.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.