Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Castel Vinum

Website: Lipsă informații


Noi, cei de la Villa Vinèa, suntem recunoscuți pentru vinurile noastre aromatice, medaliate, pe care le facem cu pasiune, din dorința de a aduce oenologia românească la standarde înalte. Crama noastră a fost cel mai premiat producător român în cadrul International Wine Contest Bucharest 2019, iar Diamant Selection, cupajul Villa Vinèa, a câștigat, în 2018, distincția “Cel mai bun multisoi local”, oferită de Gault&Millau Romania.
Povestea Villa Vinèa are la bază o echipă unită, formată din profesioniști dedicați, aduși împreună de aprecierea pentru lucrurile bine făcute. Obiectivul nostru pentru anul 2020 este ca vinurile noastre să aducă savoare și bucurie în viețile și mai multor iubitori de oenologie, așa că suntem în căutarea unui coleg / unei colege care să ni se alăture în departamentul comercial.
Parte a grupului italian OberAlp, Villa Vinèa beneficiază de o mentalitate internațională, modernă și o atitudine orientată spre rezultate, oameni și găsirea de soluții inovatoare. De aceea, ne dorim ca persoana care ni se va alătura să ne împărtășească viziunea și să își dezvolte autonomia, în cadrul companiei noastre.

Crama Villa Vinèa a fost fondată în 2004, în Valea Târnavelor, de către Heiner Oberrauch, proprietarul Salewa Group, care include branduri precum Oberalp, Salewa Sport, Pomoca, Wild Country etc. Cu o suprafață de 70 de hectare, pe care sunt cultivate 12 soiuri locale și internaționale de struguri, brandul vinifică în crama proprie, utilată cu instalații de ultimă generație, peste 20 de vinuri, grupate în 3 game: Premium, Selection și V2.

Producția anuală Villa Vinèa este de aproximativ 250,000 de litri. Din acest volum, 60% sunt vinuri albe, liniștite, 3%, dar cu o puternică tendință ascendentă sunt cele spumante, rozeurile ajung până la 7% din producția totală, iar restul, de aproximativ 30%, sunt vinuri roșii.

Brandul Villa Vinèa se adresează segmentului de vinuri premium și superpremium și este distribuit în HoReCa, wineshopuri și retail modern.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.