Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Cineplexx Romania

Website: https://www.grandentertainment.ro/
Locuri de munca disponibile in: Satu Mare, Sibiu, Targu Mures

Website:https://www.grandentertainment.ro/


Cineplexx este cel mai important lanț cinematografic din Austria și regiunea Europei de Sud-Est, cu peste patru decenii de experiență în acest domeniu.

În prezent, rețeaua Cineplexx cuprinde 47 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale în Austria, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, Grecia și Italia, cu peste 300 de cinematografe si acum ajunge si in piata din Romania.

Peste 12 milioane de spectatori vizitează cinematografele Cineplexx anual, bine întreținute de mai mult de 1.300 de angajați.

Departament:
Cuvinte cheie:

Area Marketing Coordinator

Area Marketing Coordinator


CINEPLEXX ROMANIA
Candidatul ideal Candidatul ideal are experienta in Industria Entertainmentului, Televiziune, Film, Productie film A detinut anterior pozitii similare - Marketing Manager/ Area Marketing Manager, Marketing Coordinator, in Entertainment/companii de top din Sibiu/Targu Mures Bun cunoscator al zonei, posibil vorbitor de limba maghiara, pasionat de filme, cunoscator al reprezentantilor mediilor locale - TV, presa, radio Energic, pozitiv, activ, deschis la nou si schimbare, dispus sa calatoreasca min 2 zile pe saptamana catre una dintre locatiile Sibiu/Targu Mures/Satu Mare Are domiciliul stabi
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.