Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Cloud Eleven - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


"NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!"ADe ce ASCENDENT IMOBILIARE?

"Noi știm ce așteptări are un client, de la un agentimobiliar."

ASCENDENT IMOBILIARE
Avand in portofoliu mii de tranzactii incheiate, va venimin intampinare cu optimizarea si găsirea soluțiilor, personalizate,fiecărui pas, din complexul proces aferent oricărei acțiuni dinpiata imobiliara
- prin experiența, continua, de aproape 30 de ani.

ASCENDENT IMOBILIARE
Va vine în întâmpinare cu cea mai mare baza de date si cei mai mulți cliențiexclusivi / cerere / oferta din Brasov
- prin rețeaua, dezvoltată ascendent, de-a lungul anilor, la nivellocal, național si internațional, ce include peste 300 clienti permanenti,exclusivi, peste 3.000 cumparatori, peste 15.000 vanzatori, permanenți, înlucru etc.

ASCENDENT IMOBILIARE

Oferta/ cererea dumneavoastra, în cazul în care ne angajați sa va reprezentam, va intra în rețelele specializate, comune cu toți agenții imobiliariprofesionisti, astfel incat toti membri acesteia, la nivel local, național siinternațional, vor fi instiintati de proprietatea / cererea dumneavoastra si ovor prezenta clienților lor.

ASCENDENT IMOBILIARE
Recunoscută, de catre APAIR, ca fiind Compania cu cel mai mare numar de colaboratori, Agenți Imobiliari acreditați APAIR (-Asociația Agenților Profesionisti din România- membră a NAR - NationalAssociation of Realtors, fondata in 1908) comunitatea de agenți profesioniști,ce funcționează după cele mai înalte standarde profesionale, cu peste 1.500.000de membri activi.

ASCENDENT IMOBILIARE
va vine în întâmpinare, în cazul în care ne angajați sa va reprezentam, prin colaborarea cu toți agenții imobiliari, activi,pentru oferta / cererea dumneavoastra
- fiind recunoscută la nivel național, ca fiind compania care are cel mai mare număr de tranzacții,încheiate în colaborare.

ASCENDENT IMOBILIARE
fluidizeaza vanzarea proprietatii dumneavoastra prin parteneriatul cu televiziunile locale si naționale, Reviste de specialitate si companiile specializate pe segmentul: LUX, Business Transfer, Home Staging, amenajari curți si grădini etc.

ASCENDENT IMOBILIARE
Oferta / cererea dumneavoastra va fi in atentia Firmei germane:Kontaktvermittlung für Immobilien und Marketing", Deutschland, Stuttgart,ce are ca obiect de activitate, exclusiv, promovarea si crearea decontacte pentru oferta / cererea dumneavoastra.
- fiind unica companie imobiliara, din Romania, care are un contract decolaborare pe acest segment.

ASCENDENT IMOBILIARE
Noi lucram, impreuna, toti colaboratorii interni ai companiei, pentrudumneavoastra si oferta / cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentruoferta / cererea lui,

ASCENDENT IMOBILIARE
este compania care, de aproape 30 de ani, are cel mai mare număr de colaboratori direcți, de pe piata imobiliara Brasoveana.

ASCENDENT IMOBILIARE
va venim in intampinare cu performanțe recunoscute, pe plan local, național si internațional,fiind de-a lungul anilor, în Top 10 cele mai cunoscute si apreciate Companii din Romania si deține, în portofoliu propriu, cel mare mare număr deoferte / cereri, regim exclusiv din Brasov.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.