Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Consus Electric

Website: www.consuselectric.ro
Locuri de munca disponibile in: Targu Mures

Website:www.consuselectric.ro


CONSUS ELECTRIC oferă servicii profesionale de securitate de ultima generație și soluții complete de instalații electrice de joasa tensiune.

Concepem și instalăm sisteme de alarmă, supraveghere video, control acces, sisteme de avertizare si detecție incendiu, automatizări, soluții de securitate integrate, de retelistica, de cablare structurata.

Investiția în dezvoltarea personală și profesională a echipei CONSUS ELECTRIC este un ingredient de baza al succesului companiei noastre. Profesionalismul, integritatea, responsabilitatea, atitudinea pro-activă reprezintă valorile solide ce depășesc orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor noastre.

La CONSUS ELECTRIC implicarea angajaților conferă certitudinea evoluției pozitive a companiei si a satisfacției clienților.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus si esti interesat sa devii parte din echipa CONSUS ELECTRIC, contacteaza-ne .

Experiență:
Cuvinte cheie:

Gestionar

Gestionar


CONSUS ELECTRIC
Candidatul ideal - Nivelul de studii: medii. Experienta: - de preferat in domeniul electric- minim 2 ani;Descrierea jobului Atributii principale de serviciu: receptia, pastrarea si eliberarea de bunuri aflate in administrare • Descarca marfa livrata in depozit de catre soferi; • Verifica marfa primita din punct de vedere calitativ si cantitativ; • Receptioneaza produsele in baza documentelor de livrare; • Efectueaza receptia fizica a marfurilor la intrarea in depozitul firmei; • Utilizeaza eficient spatiul de depozitare a marfurilor; • Aranjeaza marfa pe rafturi conform specificatiil
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.