Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Contahouse Tax Accounting - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Infiintata acum mai bine de 10 ani compania noastra a urmarit constat dezvoltarea tuturor partilor, fie ca vorbim de clienti, angajati, colaboratori sau furnizor obiectivul nostru principal este ne dezvoltam pentru a demara proiecte cat mai complexe cu rezultate pe masura. Activitatea principala se desfasoara in domeniul financiar-contabil unde o adevarata echipa de profesionisti gestioneaza activitatea a sute de clienti. Acestia provin din sectoare diverse precum IT, constructii, HORECA, creatie artistica, cercetare, comert, inginerie, arhitectura s.a.m.d.
Tot la cabinetul nostru veti gasi o echipa dedicata care se ocupa de departamentul de resurse umane, acesta prestand servicii pentru clientii de mai sus si nu numai.
Clientii nostri beneficiaza de calitate si atunci cand vine vorba de promovare in online si offline, creare de site-uri si de continut pentru toate retelele de socializare.
Contahouse devenit in ultimii ani mai mult decat un birou de contabilitate tocmai pentru ca s-au infiintat noi departamente astfel incat clientii nostri sa isi poata rezolvat toate problemele intr-un singur loc.
Toti membrii departamentelor se bucura de timpul petrecut impreuna atat la birou, cat si in timpul liber deoarece consideram ca e benefic ca de doua ori pe an sa ne relaxam in team building-uri, iesiri in oras sau concerte.

Contahouse este despre oamenii care conteaza. Vino alaturi de noi!
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.