Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Loc de munca (joburi) la Diferit Consulting

Website: www.dancetime.ro

Website:www.dancetime.ro


O noua valenta intr-o veche scoala de dans din Bucuresti, infiintata in anul 2005 de Mihai Bogdan Tarabugeac. Traieste! Bucura-te! Danseza! Fa din dans un stil de viata! DanceTime are sloganul "Miscare + Relaxare, la Superlativ!" si cursuri de dans de calitate pentru copii, adulti, tineri si adolescenti cu instructori excelenti.
Scoala de dans DAnce Time. O scoala de dans intima caracterizata prin numarul mic de persoane ce se gasesc in fiecare grupa (sase), prin sistemul de lucru si modul de predare conform metodei DAnceTime, de la simplu la complex, cu imbinari de cunostinte din pedagogie, streching, aerobic, dans sportiv, modern, tango argentinian si ...psihologie & parapsihologie.
DAnceTime ofera pentru copii, adulti, adolescenti si viitorii miri cursuri de dans sportiv, dansuri de societate, dansuri latino-americane, Tango Argentinian, Rock`n`roll si chiar dansuri populare din diverse zone ale tarii. Totul in grupe de maxim 6 persoane, ca in nici un loc in Bucuresti, in sali excelente cu instructori dansatori profesionisti cu experienta de cel putin 10 ani in arta dansului.
Servicii oferite de Scoala de dans DAnceTime:
- cursuri de dans sportiv, tango argentinian, dansuri latino salsa, bachata, merengue
- lectii particulare cu instructor personal
- cursuri dans copii 4-6 si 7-12 ani
- dansatori profesionisti/ showuri petreceri
- cursuri de dans speciale pentru nunta
- cursuri de dans pentru companii si team-building
- zumba
- pilates

Instructor De Dans Sportiv,​tango,​salsa

Instructor De Dans Sportiv,​tango,​salsa


DIFERIT CONSULTING