Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Driatheli Group - 0 posturi vacante

Website: https://www.infinitrade-romania.ro

Website:https://www.infinitrade-romania.ro


Chiar daca vei fi sau nu membru al echipei Infinitrade Romania,

Iti multumim pentru rabdarea de care ai dat dovada in completarea mini interviului online, pentru increderea acordata companiei noastre si pentru aplicatia transmisa.
In cazul in care experienta ta profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului, iar in mini interviu ai dat dovada de un caracter sincer, esti pus pe dezvoltare si evolutie, te vom contacta in vederea stabilirii unui interviu.

Driatheli Group SRL, membra a grupului Infinitrade Romania, se ocupa cu importul si distributia nationala pentru piese de schimb, accesorii, consumabile, scule, utilaje si echipamente pentru Industrie si Mentenanta industriala, Constructii, Instalatii si H.O.R.E.C.A.

www.infinitrade-romania.ro / www.danube-romania.ro / www.cantare-balante-electronice.ro

Infinitrade Romania nu se rezuma doar la cei peste 500 de clienti de renume, constant deserviti, mai mult de 250 de marci comercializate atat in Romania cat si in tari importante din Europa cat si cei peste 300 de furnizori interni si internationali de renume – ci orientarea noastra proactiva spre satisfacearea exigentelor clientilor, profesionalismul si tenacitatea unei echipe de profesionisiti, ce sustine conlucrarea eficienta dintre firmele ce formeaza Grupul Infinitrade .

Filozofia noastra de lucru este aceea de a fi pusi in miscare si a satisface eficient varietatea si multitudinea solicitarilor si provocarilor impuse de clientii nostri.
A exprima in cuvinte pompoase experienta de lucru si serviciile oferite de noi, nu ar face decat sa transforme si sa limiteze experienta si interactiunea vie in una anosta si impersonala.

Te asteptam cu incredere in echipa noastra!
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.