Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Electroarges

Website: https://electroarges.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Curtea de Arges

Website:https://electroarges.ro


Electroarges a fost infiintata in anul 1971, urmand ca peste 2 ani s a inceapa activitatea. In anul 1991, Electroarges a devenit societate pe actiuni, cu capital majoritar de stat. Mai tarziu, in anul 1996, pachetul majoritar de actiuni (51%) a fost preluat de catre Asociatia PAS Electroarges. Membrii acestei asociatii au fost exclusiv salariati ai societatii. Restul actiunilor (49 %) fiind detinute de persoane fizice sau juridice. In anul 2005, membrii Asociatiei PAS Electroarges 94 au devenit proprietarii actiunilor. Din acel moment, actiunile sunt detinute in totalitate (100%) de actionari persoane fizice sau juridice.

Electroarges detine o suprafata totala de 58.411,42 mp, din care 34.022,58 mp reprezinta suprafata construita, peste 550 de angajati specializati si experimentati si o experienta de peste 40 de ani in domeniu.

Activitatea societatii consta in:

Productia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodaresc, aparate profesionale pentru dotari hoteliere si industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule si truse de scule, vibratoare pentru compactat beton si echipamente auto. Electroarges a dezvoltat o serie de colaborari pentru executia de repere, subansamble si produse, pentru mai multe companii din tara si strainatate. Intretinere si reparatii pentru mai mult de 400 de matrite ceea ce constituie necesarul intern al intreprinderii  ELECTROARGES  SA. Executie stante si SDV-uri pentru ELECTROARGES SA pentru productia curenta si pentru produse noi. Executie de stante si SDV-uri pentru clienti interni si externi.

In ceea ce priveste echipamentele industriale, Electroarges detine mijloacele si dotarile necesare proiectarii produselor din masa plastica, proiectarii si executiei matritelor, sculelor si dispozitivelor necesare asimilarii si intretinerii in fabricatie a produselor.

Electroarges detine spatii si dotari tehnologice pentru executia de repere / subsansamble ale produselor: motoare electrice, repere prelucrate mecanic, repere turnate sub presiune, repere injectate din mase plastice, repere vopsite sau acoperite electrochimic etc., precum si pentru asamblarea produselor.

CERTIFICARI Sistemul de management al calitatii din cadrul Electroarges este certificat conform DIN EN ISO 9001:2008 de catre TUV Rheinland – Germania si DIN EN ISO 14001:2004 de catre TUV Rheinland – Germania

Produsele Electroarges sunt certificate de catre ICPE Bucuresti. O parte din produse (aspiratoare) sunt certificate de catre LCIE Franta.

Departament:
Industrie:
Cuvinte cheie:

Inginer De Proces

Inginer De Proces


ELECTROARGES
Candidatul ideal Cerinte : - Studii superioare tehnice (electromecanica, mecanică, mecatronică,etc.) ; - Experienta relevanta in transferul si dezvoltarea produselor noi; - Experienta in dezvoltarea proceselor mecanice de asamblare si montaj; - Experienta de minim 3 ani intr-o pozitie similară (in domeniul automotive); - Cunoasterea metodologiilor specifice calităṭii (ex. APQP, FMEA, 8D, 5Why, VDA , MSA, SPC, Problem solving); - Cunostinte de desen tehnic; - Bune cunostinte de limba engleză; Descrierea jobului Responsabilitati: - Ofera asistenta si sprijin pentru instalarea noilor

Consilier Juridic Sau Avocat

Consilier Juridic Sau Avocat


ELECTROARGES
Candidatul ideal Dacă ești ambițios, exigent, entuziast și orientat către o carieră juridică, trimite-ne CV-ul tău.Descrierea jobului Societate din domeniul producției de electrocasnice, activă pe piața de capital, angajează consilier juridic, sau avocat, pentru birourile sale din București. Dacă ești ambițios, exigent, entuziast și orientat către o carieră juridică, trimite-ne CV-ul tău. Cerințe: Absolvent al unei facultăți de drept; 1-3 ani (minim) experiență în domeniul juridic (experiența în dreptul societar constituie un avantaj); Cunoștințe temeinice de drept civil, comercial și dre

Strungar

Strungar


ELECTROARGES
Candidatul ideal - experienta minim 2 ani; - seriozitate; - bune abilitati de comunicare; - bun jucator de echipa;Descrierea jobului - respecta planul de productie - se asigura de calitatea produsului executate; - lucreaza in schimburi
Departament:
Industrie:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.