Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Eurial Invest

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Otopeni


Misiunea firmei este aceea de a prezenta cu maximum de fidelitate si de profesionalism calitatile autovehiculelor Peugeot impreuna cu toate activitatile conexe care sustin prezenta marcii pe piata auto din Romania, precum si aceea de a raspunde oricaror solicitari venite din partea clinetilor nostri prin intermediul unei echipe dinamice, profesioniste si dedicate atributelor marcii.

Inovatia, fiabilitatea, stilul, rafinamentul si eleganta pe care le imprima marca Peugeot in lumea automobilului, ne obliga si ne da ocazia sa raspundem cu solicitudine si profesionalism preferintelor unei clientele receptive la "calitatile leului".

EURIAL INVEST este un loc de munca sanatos si modern (service-ul reprezentantei este bine echipat cu scule si echipamente moderne)

Te asteptam in echipa noastra!

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web https://eurial.ro/gdpr ​"Politica de confidentialitate".
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consilier Vanzari Auto - Otopeni

Consilier Vanzari Auto - Otopeni


EURIAL INVEST
Candidatul ideal Studii universitare, cel putin 2 ani experienta intr-o pozitie similara ( experienta in vanzari auto - constituie un avantaj); Initiativa; Abilitati de comunicare/ negociere; Abilitati comerciale (persuasiune, tact); Orientare catre atingerea obiectivelor; Cunoasterea pietei auto; Cunostinte de operare pe calculator; Permis de conducere categ. B.Descrierea jobului Sa prezinte si sa vanda gama de autoturisme si autoutilitare; Sa prospecteze piata si sa identifice potentiali clienti; Sa contacteze clienti, sa organizeze intalniri cu potentiali clienti. Beneficii
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.