Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Eurolines - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Inainte de a aplica la aceasta pozitie, va invitam sa accesati urmatorul link: https://www.eurolines-group.ro/docs/politica-confidentialitate.pdf pentru a va informa despre modul in care Grupul Eurolines Romania prelucreaza datele dvs. personale.
Vor fi contactati doar candidatii selectati.

Eurolines Group functioneaza din anul 1995, este alcatuit din 10 companii si are 300 de angajati. Principalele liinii actuale de business sunt domeniile: hotelarie, rent a car, servicii de consultanta.
Din istoria de succes a Eurolines Group au facut parte activitatea de transport pe linii internationale care a functionat sub brandul Eurolines pana in 2017, cand au fost vandute catre operatorul de mobilitate FlixBus, precum si cea mai mare si complexa retea de a agentii de turism din Romania, TUI TravelCenter, care a devenit DerTour in anul 2019.
Din 2015, Eurolines Group opereaza Green Village 4* Resort (www.greenvillage.ro), aflat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii si Green Dolphin Camping (www.greendolphin.ro). Al doilea proiect hotelier al Grupului il reprezinta Valea Verde Retreat, din Cund, Mures (www.valeaverde.com).
Enterprise Rent A Car este cea mai mare companie de inchirieri de autoturisme din lume, iar din 2016 este reprezentata in Romania de Eurolines Group.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.