Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Forum Proiect Invest - 0 posturi vacante

Website: https://fonduricad.ro/

Website:https://fonduricad.ro/


Servicii complexe de Proiectare si Consultanta, in toate domeniile de activitate, pentru Accesarea Fondurilor Europene si Guvernamentale.
Experienta de peste 14 ani in domeniul dezvoltarii si implementarii proiectelor cu finantare din fondurile europene sau nationale nerambursabile, fac din echipa noastra alegerea ideala pentru viitoarea ta afacere. Credem ca exista modalitati de dezvoltare durabila si eficienta in mediul antreprenorial din Romania. O cale simpla, capabila sa ofere afacerii tale plus valoare.

Suntem alaturi de tine de la idee si pana la succes. Intregul proces poate parea dificil, de aceea echipa noastra te insoteste de la conceperea proiectului, asistandu-te indeaproape pana la obtinerea fondurilor europene, implementarea proiectelor si rambursarea costurilor. Te ajutam sa preiei controlul afacerii tale, oferindu-ti instrumentele necesare pentru a pune bazele unui business profitabil. Este felul nostru de a te incuraja in noul drum plin de provocari al antreprenoriatului. Pentru ca atunci cand iei decizii informate, ai mai multa incredere, asa ca actionezi cu mai multa acuratete, indreptandu-te catre succes

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.