Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Healthy Smart Beverage - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Descrierea companiei
Compania s-a infiintat, ca o entitate separata fata de restul firmelor din portofoliu pentru a putea acorda toata atentia produselor si serviciilor furnizate. Aceasta a luat naștere din dorința de a aduce pe piața din Romania cele mai noi concepte/trenduri prezente la nivel mondial.
Activam pe segmentele de HoReCa si Retail ( TT si MT ) din anul 2015, fiind un proiect de succes, specializat in produse cu temperatura controlata, dar si ambientala, înregistrând in fiecare an dublarea cifrei de afaceri si cu planuri de viitor ambițioase si atent definite.
Ne mandrim cu faptul ca am fost primii furnizori care au pus pe piața cu succes conceptul de “ Ready to blend" smoothies ambalate la mono porție din fructe/legume congelate sau lamaie stoarsa (zeama de lămâie) proaspat si imediat congelata ( + alte citrice ), produse destinate industriei de Food service (bar, bucatarie, cofetarie, patiserie etc) si producției din industria alimentara.
In acest moment suntem prezenti cu produsele noastre in locatiile HORECA pe toate cele 3 paliere ( low, mid, high ) avand un portofoliu de peste 1500 de clienti la nivel național atat lanturi romanesti cat si internationale.
Un alt obiectiv al companiei este acela de a aduce constat produse noi in portofoliu, atat produse de nișă urmărind o identificare a brandului propriu cu categoria in sine pentru anii urmatori, cat si produse de volum, pentru a anticipa si satisfice permanent nevoile consumatorilor si pentru a ramane un furnizor inovativsi de incredere pentru parteneri.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.