Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Icredit - 0 posturi vacante

Website: https://www.icredit.co.ro

Website:https://www.icredit.co.ro


Easy Asset Management, activează sub brandul iCredit de peste 11 ani și este unul dintre jucătorii de top de pe piața financiară non-bancară din România.
iCredit face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii non-bancare din Europa Centrală și de Est. MFG gestionează un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes : credite de consum, împrumuturi pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, carduri de credit, digital business și alte produse și servicii financiare alternative. Peste 8300 de angajați și colaboratori, prezenți în aproximativ 450 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia și Macedonia de Nord, lucrează cu clienții MFG.
iCredit beneficiază de experiența de peste 15 ani a MFG și oferă servicii financiare pentru mai mult de 80.000 de clienți.
Echipa noastră este formată din peste 1600 de profesioniști ce activează atât în sediul central din București, cât și în cele peste 100 de sucursale din toată țara. Serviciul de creditare oferit este simplu, convenabil, corect și transparent.
Misiunea noastră: Inovam viitorul în mod responsabil.

Viziunea noastră: Muncim, creăm, ne bucurăm împreună pentru un viitor mai bun pentru clienții noștri, pentru colegii și partenerii noștri, pentru noi și colegii nostri, pentru lumea în care trăim.

Valorile iCredit:

UMANITATE: Lucrăm transparent, într-o atmosferă de încredere, recunoaștere și apropiere.

INOVARE: Curiozitatea și spiritul tânar ne ghidează și ne provoacă să evaluăm permanent.

RESPONSABILITATE: Ne preocupă răspunderea noastră față de oameni fie ei colegi, parteneri sau clienți și față de lumea în care trăim.


Echipa noastră se definește prin entuziasm, dinamism, dorință pentru dezvoltare, flexibilitate și deschidere către provocari noi.

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE! Aplică acum la unul dintre joburile iCredit și noi abia așteptăm să te cunoaștem!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.