Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Incorso Consult - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Infiintata la finele anului 2006, compania noastra, Incorso Consult SRL, s-a dezvoltat avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii si consultanta in domeniul heraldicii, evaluarilor si altor servicii de consultanta.Prezenta pe piata de peste 13 ani, echipa noastra considera ca rolul ei este de a deveni un reper al excelentei in modul de abordare si prestare a problemelor cu care ni se adreseaza clientii, fiind astfel recunoscuti pentru sarguinta in livrarea in cele mai bune conditii a serviciilor noastre.

Toate proiectele pe care le-am abordat ne-au invatat cate ceva si tot ce am facut si acumulat s-a decantat si filtrat in esenta a ceea ce reprezinta firma noastra acum: o echipa entuziasta, ce se dezvolta continuu.

Pornind de la necesitatile dumneavoastra, putem proiecta si construi o gama variata de servicii si produse. Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de calitate ce va depasi exigentele oricarui client. Va invitam sa vizitati sectiunile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre ceea ce putem realiza pentru dumneavoastra.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.