Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Kitchen Shop

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Cluj-Napoca


KitchenShop, magazinul pasionatilor de gatit, este cel mai mare retailer autohton specializat in cooking care a aparut dintr-o reala pasiune pentru gatit si din dorinta de a oferi cele mai moderne si interesante aparate, ustensile si gadgeturi de bucatarie.

Compania detine o retea nationala de 17 magazine situate in marile malluri din cele mai importante 10 de orașe ale tarii, un magazin online www.pentrugatit.ro cu peste 7000 de produse listate si o echipa de peste 160 de profesionisti.

Compania se afla in continua crestere si dezvoltare, datorita investitiilor in magazine noi sau in reamenajari de spatii, in extinderea si dezvoltarea echipei, in optimizarea mixului de produse si diversificarea ofertei de servicii.

De aproximativ 10 ani pe piata din Romania, Kitchen Shop este universul tuturor bucatarilor, amatori si profesionisti, si locul in care Calitatea si Eleganta se regasesc in fiecare produs pentru gatit, din respect pentru Arta Culinara si pentru clientii nostri
Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Vanzari Bucuresti Si Cluj

Asistent Vanzari Bucuresti Si Cluj


KITCHEN SHOP
Candidatul ideal De mai bine dе 10 ani KITCHEN SHOP este furnizorul care hraneste pasionatii dе gatit, oferindu-le o gama larga dе produse moderne: aparate, ustensile si gadgeturi dе bucatarie ce te inspira sa transformi o simpla experienta in bucatarie, in arta culinara. Suntem o echipa tanara, dinamica, si pasionata, care doreste sa impartaseasca cu tine experiente intr-un mediu placut dе munca. - Iti place sa comunici cu oamenii, sa le oferi indrumari si sfaturi - Esti intuitiv, si poti intelege ce nevoi au persoanele din jurul tau - Ai spirit dе echipa, esti proactiv, si cauti un colec
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.