Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Klg Europe Logistics - 0 posturi vacante

Website: http://www.klgeurope.com

Website:http://www.klgeurope.com


Grupul KLG Europe este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii logistice din Europa,specializat în distribuție la nivel european a transporturilor in sistem de grupaj rutier ,cu mai mult de 145.000 m2 de depozite moderne și mai mult de 800 de colegi profesioniști care vor fi incantati sa va consilieze .

KLG Europe are 15 sucursale : 3 în Olanda (Venlo, Eersel, Rotterdam), 1 Marea Britanie (Bradford), 4 în China (Shanghai, Xiamen, Shenzhen, Qingdao) și 9 in România (București, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timisoara, Bacau,Braila,Sibiu).

Atitudinea noastră pro-activă ne va conduce catre îmbunătățirea lanțului de aprovizionare pentru clienții noștri si intreaga echipa KLG va fi implicata in acest process !

Daca profilul dumneavoastra se apropie de cel descris in acest anunt , atunci am dori sa va cunoastem !
Asteptam cu interes aplicatia dumneavoastra ( CV actualizat ) atat aici pe platforma ejobs cat si pe email,la adresa : [email protected]

Pentru mai multe informații va invitam sa accesati site-ul nostru http://www.klgeurope.com.

Prin aplicarea dumneavoastră la anunțul nostru de angajare, vă exprimați consimțământul în sensul păstrării CV-ului dumneavoastră în baza noastră de date. Datele sunt păstrate în scop de Recrutare și Selecție si ne-am bucura să menținem legătura în vederea oportunităților profesionale din cadrul KLG Europe Logistics.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza pentru o perioadă de cel mult 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare pentru persoanele care nu au încheiat un contract individual de muncă. Pentru persoanele în cazul cărora procesul de recrutare se finalizează cu încheierea unui contract individual de muncă, datele acestora vor fi supuse politicii Societății privind GDPR.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.