Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Klg Europe Logistics - 3 posturi vacante

Website: http://www.klgeurope.com
Locuri de munca disponibile in: Bolintin-Deal, Bucuresti, Chiajna, Ciorogarla, Domnesti

Website:http://www.klgeurope.com


KLG Europe is a worldwide operating logistics service provider that strives to combine the qualities of a multinational company with the values of a family owned bussines. In addition to oferring a consistently high level of service for its customers, KLG Europe is deeply committed towards employee appreciation and providing an environment for personal development.

We offer a wide range of integrated logistics services, with focus on Road Distribution transport all over Europe, but also Air, Sea freight and Logistics/warehousing are important parts of our portofolio.

To ensure the quality of KLG Europe 's service level in the ever-moving logistics market,your contribution will be highly valued. ​We reward innovation,creativity & team work,that means we care more about the job done correctly and less about formal attire or morning 5' late ... Most important, we expect you to show up to work each day with curiosity and enthusiasm!

If you like all the above and you would like to know how it is to be part of our teams, come for a coffee and our colleagues will share the experience of being KLG employee!
Just apply here!
Stimate Candidat,

Prin aplicarea dumneavoastră la anunțul nostru de angajare, vă exprimați consimțământul în sensul păstrării CV-ului dumneavoastră în baza noastră de date. Datele sunt păstrate în scop de Recrutare și Selecție si ne-am bucura să menținem legătura în vederea oportunităților profesionale din cadrul KLG Europe Logistics. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza pentru o perioadă de cel mult 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare pentru persoanele care nu au încheiat un contract individual de muncă. Pentru persoanele în cazul cărora procesul de recrutare se finalizează cu încheierea unui contract individual de muncă, datele acestora vor fi supuse politicii Societății privind GDPR. Multumim!

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Coordonator Transport Rutier Intern @ Klg Bolintin Deal

Coordonator Transport Rutier Intern @ Klg Bolintin Deal


Candidatul ideal SALUT!Daca iti doresti provocari (reale) si vrei sa ai un job care sa "te tina in priza", atunci suntem nerabdatori sa te cunoastem!De ce? Pentru ca avem proiecte interesante si complexe in implementare si ne cautam noi colegi!Pentru departamentul nostru de distributie si transport rutier intern, echipa KLG EUROPE LOGISTICS din Bolintin Deal asteapta sa li se alature un coleg/colega, in rolul deCOORDONATOR/PLANNER TRANSPORT RUTIER INTERNNoi am prefera sa "bifeze" cat mai multe din urmatorul profil profesional ;) :CERINTE:• De baza:-Leadership-Integritate-Team-player-Pragmatism​-Abilitati de comunicare​-Proactiv si pro-client-Capacitate de a lucra independent si de a lua decizii• Strategice:​-Bun organizator​-Cunostinte logistice si de optimizare a unui transport​-Buna cunoastere a rutelor interne de distributie​• De rezolvare a problemelor:​-Inventivitate si creativitate-Capacitate de a lucra sub presiune si de a respecta deadline-uri​-Abilitate de gestionare a posibil
KLG EUROPE LOGISTICS

Contabil Senior

Contabil Senior


Estimare   4700 RON/Luna
Candidatul ideal Noi, echipa KLG EUROPE LOGISTICS, ne cautam un nou coleg/colega pentru departamentul financiar-contabil, in biroul KLG din Bolintin Deal !Suntem plini de energie, încrezători și pregătiți de noi provocări. Tu esti?Vino să ne cunoști!Cum ne imaginam ca va fi noul coleg/a? Ne-ar placea sa aiba un profil apropiat de cel de mai jos :- absolvent/a de invatamant superior -de lunga durata- de preferat finante-contabilitate.- experienta minim 5 ani in contabilitate​- experienta intr-o companie de transport international reprezinta un avantaj- abilitati de comunicare, colaborare,coordonare - cunoasterea Ms Dynamics reprezinta un avantaj- capacitate de a lucra cu un volum mare de date,in echipa dar si individual- seriozitate, atentie la detalii, proactivitate- foarte bune cunostinte a legislatei financiar contabile- buna cunoastere a pachetului Microsoft Office, in special Excel- cunoasterea limbii engleze nivel mediu, ar fi un plus- to do attitudeDescrierea jobului - evidenta c
KLG EUROPE LOGISTICS

Gestionar [email protected] Klg Europe Logistics

Gestionar [email protected] Klg Europe Logistics


Candidatul ideal SALUT!!Esti pregatit pentru urmatorul pas in cariera ta? Iti plac provocarile si ti-ai dori un job dinamic?Echipa KLG Europe Logistics din Bolintin se dezvolta si este in cautare de noi colegi!Rolul pe care il avem deschis acum este acela deGESTIONAR in depozitCe profil ne-ar placea sa aiba viitorul coleg?• Studii medii absolvite (diploma de bacalaureat);• Minimum 1 an experienta intr-o pozitie similara;• Avantaj-Traininguri sau cursuri pentru cunosterea legislatiei in domeniu (Legea Gestiunii nr.22/1969)Sa nu fie chiar candidatul ideal :) dar sa aiba urmatoarele abilitati:• Fire operationala cu abilitati de gestiune;• Aptitudini generale de invatare, comunicare, calcul si lucrul cu documente;• Initiativa, memorie vizuala, abilitatea de a lucra in echipa, automotivare;• Experienta in manipulare liza electrica. Daca are si carnet de stivuitorist, ne consideram norocosi!! :)) Descrierea jobului Acest post are si cateva obiective, le gasesti mai jos:• Cel mai important: d
KLG EUROPE LOGISTICS
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.