Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Logitrans

Website: www.logitrans-romania.com
Locuri de munca disponibile in: Piatra Neamt, Sibiu

Website:www.logitrans-romania.com


Cine suntem ?

Logitrans Romania este un brand.

Noi, cei de la Logitrans stim ca excelenta in organizatie vine pe fundamentul educatiei, responsabilitatii si pasiunii in domeniul in care activam. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile Logitrans Romania, fiind baza pe care business-ul nostru a fost gandit.

In prezent, ne desfasuram activitatea in in birourile din Bucuresti, Constanta, Sibiu, Piatra Neamt, Bacau si Iasi.
Prin combinarea transportului rutier cu cel maritim si aerian, suntem in gradul de a oferi clientilor nostri un serviciu complet de logistica, ce cuprinde pe langa transportul in sine si consultanta pentru documentatia vamala sau alte documente specifice, in functie de particularitatile legislative din tarile pe teritoriul carora aceste transporturi se desfasoara.

Scopul nostru este sa cream un viitor durabil si sigur pentru compania noastra. Astfel, misiunea noastra este sa oferim in domeniul transportului si al logisticii o altfel de experienta a serviciului de clienti, sa determinam cresterea economica a oamenilor, partenerilor si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea prin sediile noastre. Intelegem impactul pe care il avem asupra celor din jur si vrem ca amprenta noastra sa conteze.

Investim in oameni, pentru ca in spatele serviciilor sunt oameni. Excelenta serviciului de logistica oferit de Logitrans este rezultatul direct al unei bune pregatiri a oamenilor nostri, sistemul nostru intern de training aducand cu sine o buna asimilare a cunostintelor teoretice si practice direct in campul muncii, eficientizand la maxim perioada de pregatire a oamenilor noi intrati in companie.

Dacă vrei și tu să ai oportunitatea de a face parte din povestea noastra, trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail : cariere@logitrans-romania.com .

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari Transporturi Internationale De Marfuri

Reprezentant Vanzari Transporturi Internationale De Marfuri


LOGITRANS
Candidatul ideal Pentru ca suntem in continua dezvoltare, avem nevoie de colegi noi in cadrul Departamentului de Vanzari. In contextului actual de pe piata muncii iti oferim posibilitatea de a alege unde doresti sa-ti desfasori activitatea: la birou sau in sistem remote. Candidatul ideal Absolvent al unei institutii de invatamant superior Foarte bune abilitati de comunicare si negociere Serios, punctual, organizat Cunostinte de MS Office , capacitate de analiza si sinteza Cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit - sau a unei alte limbi constituie un avantaj Capabil sa lucreze i
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.