Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Marta Bacolux

Website: Lipsă informații


Povestea Bacolux a început cu mai bine de două decenii în urmă. Proiectul a fost și rămâne o afacere de familie, construită cu răbdare și devotament, pe principii solide.

Hanul Craiovița a fost achiziționat în 2005 și transformat în Hotel Craiovița, fiind primul hotel al lanțului. În 2007 a fost deschisă pensiunea Bacolux din Bușteni, proiectată inițial ca și casă de vacanță, aceasta a marcat primul pas spre extindere. Anul 2010 a adus lanțul Bacolux în Băile Herculane, prin achiziția Hotelului Diana, astfel, după o serie de investiții, pe 9 aprilie 2011, aceasta și-a deschis porțile pentru primii turiști. Astăzi Hotel Diana, reinventat, a devenit Diana Resort. Hotelul Afrodita este cel mai nou membru al lanțului. Deschis la 12 aprilie 2012 și transformat în Afrodita Resort & Spa, acesta întregește cu succes gama de servicii oferite de Bacolux Hotels.

Avem în prezent o echipă ce numără peste 280 de membrii în locațiile noastre din toată țara. Am realizat un mediu de lucru plăcut, prin corectitudine și promptitudine, dar și oferindu-le celor mai tineri dintre colegii noștri posibilitatea de a învăța alături de noi – atât lucrul în echipă cât și particularitățile domeniului hotelier.

Oferim angajaților noștri posibilitatea de a face parte dintr-o echipă și o companie în continuă dezvoltare, posibilitatea de a promova și de a se perfecționa.

Prețuim echipa, potențialul fiecărui membru Bacolux Hotels și suntem deschiși la tot ce înseamnă nou. Dacă entuziasmul, zâmbetul și dorința de implicare te caracterizează, așteptăm CV-ul tău.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.