Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Master Sport

Website: www.salomon.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.salomon.ro


Nascuta in Alpii francezi in 1947, Salomon este dedicat sporturilor montane si depasirii limitelor prin crearea de produse inovative ce permit oamenilor sa se joace, sa progreseze si sa depaseasca provocarile outdoor intampinate. Compania produce si comercializeaza incaltaminte, imbracaminte si echipamente pentru o gama variata de sporturi in aer liber.

Master Sport, unic importator si distribuitor oficial de echipament sportiv “Salomon” in Romania, detine in prezent 5 magazine in Bucuresti si Brasov, unde veti fi intampinat de un colectiv tanar si profesionist.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Lucrator Depozit

Lucrator Depozit


MASTER SPORT
Candidatul ideal Candidatul ideal: Abilitati operare PC Studii medii Spirit organizatoric Punctualitate, seriozitate Atentie la detalii Abilitati de comunicare Initiativa Pasiune pentru activitati sportive – reprezinta un avantaj Permis de conducere categoria B- cerinta obligatorieDescrierea jobului Este responsabil de gestiunea marfurilor din depozit Receptioneaza marfurile si asigura aranjarea acestora la raft Receptioneaza marfurile si avizele aferente acestora, primite de la celelalte puncte de lucru Pregateste marfurile si documentele insotitoare pentru aprovizionarea puncte
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.