Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Mediat

Website: http://www.mediasat.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://www.mediasat.roMEDIA SAT ofera servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, Call Center si integrare de platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta site-ul http://www.mediasat.ro

Prin aplicarea Cv-ului dumnevoastra la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului pentru protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Administrator De Sistem

Administrator De Sistem


MEDIAT
Candidatul ideal - Cunostinte avansate Linux; - Cunostinte Linux Shell scripting; - Cunostinte MySQL database scripting; - Persoana proactiva, responsabila si ordonata; - Rezistenta la stres si atenta la detalii; - Spirit de echipa; - Constituie avantaj cunostinte Kubernetes, AMPQ, Telefonie VoIP.Descrierea jobului - Administrarea si monitorizarea serverelor Linux si a aplicatiilor Linux; - Configurarea retelelor, VPN, Firewall; - Mentenanta periodica a serverelor pe care sunt operate servicii live; - Configurarea clientilor si a conexiunilor cu operatorii in sisteme
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.