Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Medichub Media - 1 posturi vacante

Website: www.medichub.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.medichub.ro


Enayati Medical City a fost gândit timp de 8 ani de dr Wargha Enayati, fondatorul Retelei Private Regina Maria, ca o continuare firească a misiunii sale de a îmbunătăți sistemul medical românesc, a crea piață acolo unde nu există așa cum a facut-o și prin deschiderea primei rețele private de sănătate, introducerea abonamentelor medicale și a multor altor inovații care au adus azi piața la un nivel de dezvoltare semnificativ chiar și comparativ cu țările europene.

Viziunea dr Wargha Enayati pornește de la un principiu foarte simplu și curat: să creeze ceva de care oamenii au nevoie. A identificat insuficiența serviciilor de îngrijire și rezidențiale dedicate seniorilor, precum și nevoia centrelor integrate de oncologie și le-a gândit ca pe un adevărat ecosistem medical.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Agent Telemarketing

Agent Telemarketing


Candidatul ideal Iti place sa faci parte dintr-o echipa dinamica? Ai curiozitatea de a descoperi lucruri noi? Iti doresti sa te dezvolti si sa devii mai bun(a) in ceea ce faci?Atunci noi suntem echipa potrivita pentru tine!Ai un loc alaturi de noi daca: Iti place sa comunici si te exprimi clar; Te prinzi repede de lucrurile noi; Esti focusat pe rezultate; Nu faci lucrurile la intamplare; Te simti bine in cadrul unei echipe; Faci lucrurile cu multa energie si iti place sa ai un punct de vedere; Esti implicat(a) in ceea ce faci si iti respecti promisiunile; Poti sa: - conversezi in engleza cu usurinta; - faci deja lucrurile. Ai un avantaj daca ai mai lucrat in domeniu;Descrierea jobului Iata ce te asteapta in fiecare zi! “Call to action”! Vei asigura, prin confirmari telefonice, prezenta/participarea la evenimentele organizate de catre companie; Avem succes in echipa! Pentru a asigura o calitate cat mai buna a proiectelor vei oferi suport echipei de evenimente; Credem in lucrurile bine f
MEDICHUB MEDIA
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.