Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Mobile Vet

Website: https://www.mobile-vet.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:https://www.mobile-vet.ro


Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa fim in top. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre clinicile veterinare de top din Bucuresti.
Cei peste 7 ani de experienta in domeniul veterinar au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor oferite si ne-au consolidat cunostiintele in acest domeniu.
Suntem o echipa tanata si dinamica care prin profesionalism, amabilitatea si promtitudine am reusit sa dezvoltam aceasta companie.
In portofoliu nostru veti gasi: servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, tratamente, terapie intensiva, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internari, ecografii, EKG, radiografii, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri si inregistrare RECS, eliberare pasaport UE, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop etc.

Experiență:
Cuvinte cheie:

Medic Veterinar - Clinica Veterinara

Medic Veterinar - Clinica Veterinara


MOBILE VET
Candidatul ideal Datorita perseverentei, succesului si seriozitatii dе care Clinica Veterinara Mobile Vet a dat dovada inca dе la primul pacient care ne-a calcat pragul in 2013, am decis extinderea serviciilor oferite, prin deschiderea unei noi clinici in Sector 1 - Bucurestii Noi dotata la standarde europene care ofera servicii veterinare dе cea mai inalta calitate. Suntem in cautare dе absolvent/a al Facultatii dе Medicina Veterinara cu experienta minima dе 2 ani intr-un cabinet sau clinica veterinara, medic principal sau tehnician veterinar pe o tura. - Candidatul ideal trebuie sa fie o
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.