Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Mondo Industry - 0 posturi vacante

Website: www.mondo-romania.ro

Website:www.mondo-romania.ro


In topul celor mai importante companii din Romania pe domeniul sau de activitate, MONDO Romania este producator, importator si distribuitor la nivel national de echipamente de protectia muncii si protectia mediului.

Cu o experienta a peste 15 ani de activitate si o cifra de afaceri mai mare de 1.7 mil euro/an, MONDO Romania este o companie tanara si ambitioasa, in plina dezvoltare, cu acoperire nationala de vanzari, un depozit operational si sediul central in Piatra Neamt si un showroom reprezentativ in Bucuresti.

Cu grija permanenta pentru exigentele clientilor, ramanem fideli unor principii bazate pe profesionalism, incredere si succes reciproc. Ne implicam activ, suntem inovativi si gasim solutii optime in domeniul sigurantei, prin productia unor echipamente performante dar si prin importul unor marci de prestigiu la nivel international, precum Utility DIADORA®, JSP®, JALAS®, ESKA®, PUMA Safety®, DRAGER®, 3M®, TEGERA® , PELTOR®, DUNLOP®, WELDAS®, DeWALT®, Delta Plus®, ANSELL® etc.

Avem o echipa tanara, ambitioasa si determinata sa-si depaseasca propriile performante. Suntem pasionati de munca noastra si cucerim inimile clientilor nostrii, cu profesionalism.
Cu deplin respect pentru valorile noastre, construim cu Motivatie si Onestitate succesul nostru, investind in fiecare pas, Noblete, Dinamism si Originalitate. Noi suntem MONDO Romania!

Contact: MONDO INDUSTRY SRL Str. Fermelor nr. 23 , 610252, Piatra Neamt, jud. Neamt
0333 401 751, [email protected]
www.mondo-romania.ro
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.