Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Noark Electric - 0 posturi vacante

Website: http://www.noark-electric.ro

Website:http://www.noark-electric.ro


Suntem o companie globală implicată în dezvoltarea, producerea și vânzarea componentelor electrotehnice și echipamente de joasă tensiune. Obiectivul nostru este să aducem pe piață produse de calitate și cu aspect funcțional.
Tehnologiile de producție cele mai moderne și ecologice sunt prioritatea noastră , la fel ca dezvoltarea constantă și căutarea unor noi soluții tehnice. Multe dintre aceste soluții sunt brevetate de noi. Suntem mândri de calitatea noastră ridicată și, datorită acestui fapt, putem oferi o garanție completă de peste 5 ani pentru toate produsele noastre.
Cu o strângere de mână fermă garantăm clienților noștri un parteneriat profesional care poate crea noi oportunități de dezvoltare comună. Noi, la Noark am creat o companie deschisă și prietenoasă.
Noark Electric România își marește echipa. Suntem în căutare de Inginer de Vânzari pentru Brasov (Brasov, Sibiu, Covasna). Dacă cerințele de mai sus ți se potrivesc și vrei să faci parte dintr-o echipă tânără și în continuă dezvoltare, atunci așteptam CV-ul tău

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.