Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Noblesse Group International - 0 posturi vacante

Website: https://www.noblesse-group.com; www.noblesseinteriors.com; www.studioinsign.ro; www.palatulnoblesse.ro

Website:https://www.noblesse-group.com; www.noblesseinteriors.com; www.studioinsign.ro; www.palatulnoblesse.ro


Inceputa in 2007, povestea brandului Noblesse Group a adus pe piata din Romania si pe piata internationala o sonoritate care echivaleaza cu excelenta in arhitectura si design de interior, fiind leader pe segmentul premium si luxury.
Noblesse Group activeaza in domeniul industriilor creative, creand de-a lungul timpului mai multe branduri dedicate unui stil de viata frumos si autentic prin design interior, arta si evenimente: Noblesse Interiors, Studio InSign, Fusion Arts, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace si Noblesse Academy.

Recunoasteri internationale :

  • Cea mai premiata companie in design interior din Romania:2019 - “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine
  • 2019 – “Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie
    2020 - “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie
    2020 - “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”, in cadrul competitiei organizate de revista LUXlife
    2020 – “The Best Luxury Interior Design Studio” in cadrul Luxury Lifestyle Awards
Lista premiilor internationale obtinute, o puteti gasi la https://noblesse-group.com/premii/

Echipa Noblesse este locul unde impreuna ne dezvoltam continuu, cream excelenta, traind si impartasind semnificatia Good Life alaturi de clientii si partenerii nostri.

Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa.
Dupa un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, lifestyle si design din Europa.

Pentru mai multe informatii, puteti viziona site-ul nostru: www.noblesse-group.com

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.