Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Paltinis Farm Impex - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Companie romaneasca infiintata inca din 1992, dispune de o echipa tanara, dinamica, puternic sustinuta de farmacisti cu experienta. In prezent, compania detine un lant de 28 de farmacii situate in Prahova si Dambovita, fiind in continua expansiune.

​Consideratia si respectul fata de clienti si salariati sunt principiile prin care compania noastra isi sprijina ascensiunea. ​Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor, promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale sunt obiectivele asumate de catre compania noastra. ​

Angajatii din cadrul companiei sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, precum si a unui sistem de bonusare echitabil, care sa ofere posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim, atat individual cat si in cadrul echipei.

Incepand cu data de 06.06.2016 Paltinis Farm Impex - Farmaciile Paltinis este marca inregistrata cu nr. 145604 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.