Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Plasmaserv - 0 posturi vacante

Website: www.plasmaserv.ro

Website:www.plasmaserv.ro


Plasmaserv SRL

Comercializeaza o gamă completă de echipamente, consumabile şi accesorii pentru sudare şi tăiere, reparaţii şi service, întreţinere, verificare, mentenanţă periodică şi preventivă instruire şi training, consultanță tehnică punere în funcțiune, demonstraţii practice de funcţionare.

Suntem distribuitori autorizaţi ai urmatoarelor firme producătoare: Hypertherm, Kemppi, Eckert, Weldas.

Echipamente de tăiere cu plasmă, echipamente de sudare MIG-MAG ,WIG, MMA cu electrod învelit echipamente şi maşini CNC pentru tăiere oxigaz, plasmă, jet de apă şi laser, pistolete de sudare MIG-MAG şi WIG-TIG, consumabile, piese de schimb şi accesorii pentru pistolete de sudare consumabile pentru echipamente de tăiere cu plasmă şi oxigaz truse, arzătoare, accesorii şi consumabile pentru sudare şi tăiere materiale de adaos pentru sudare: sârmă de sudare, electrozi înveliţi, electrozi de inox, sârmă şi baghete de aluminiu, electrozi de fontă etc. echipament de protecţie şi lucru (ochelari, măşti, mănuşi, şorţuri etc.).

Deţinem în stoc peste 1.200 de sortimente de produse pentru a putea răspunde prompt tuturor solicitărilor clienţilor noştri.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.