Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Proconsil Grup

Website: https://www.proconsilgrup.ro/
Locuri de munca disponibile in: Iasi

Website:https://www.proconsilgrup.ro/


Oferim solutii pentru mententanta masinilor si utilajor industriale, ne ocupam cu importul si distributia echipamentelor pentru industrie: motoare electrice, motoare electrice cu frana, reductoare de turatie, motoreductoare, lanturi gall, pompe, convertizoare de frecventa etc.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Magazioner /​ Manipulant Marfa

Magazioner /​ Manipulant Marfa


PROCONSIL GRUP
Candidatul ideal Candidatul trebuie sa fie o persoana bine pregatita, atenta la detalii, cu gandire pozitiva, dornic sa lucreze eficient.Descrierea jobului Activitatea se desfasoara la sediul firmei in mediu de lucru curat si civilizat, fara stres. Monteaza si ambaleaza echipamentele comercializate de compania noastra, manipuleaza marfa din depozit, pastreaza ordinea si curatenia. La solicitarea clientilor se deplaseaza cu masina de serviciu, este necesar permisul de conducere categoria B.

Inginer Vanzari

Inginer Vanzari


PROCONSIL GRUP
Candidatul ideal Candidatul trebuie sa fie o persoana pozitiva, atenta la detalii, eficienta, ordonata, devotata. Cu gandire pozitiva, bine pregatit, dornic sa lucreze eficient. Experienta in vanzari constituie un avantaj. Absolvent al unei facultatii de: Marketing, Mecanica, Electrotehnica, Electronica, Automatizari industriale sau Fizica insa nu este neaparat necesar.Descrierea jobului Jobul oferit este in cadrul departamentului tehnic-comercial al firmei noastre. Principala activitate este promovarea produselor firmei prin e-mail, telefon si pe site-urile de profil. Candidatul acceptat
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.