Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Prospero Trading - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Brutaria altfel. Nu suntem perfecti, dar incercam sa facem ce trebuie.
Prospero este o brutarie -cofetarie artizanala din Timisoara. Brutaria Prospero si laboratorul de cofetarie sunt amplasate in Parcul Industrial din Calea Torontalului dar produsele ajung la clienti in fiecare zi proaspete prin cele 15 magazine de prezentare din oras, cu ajutorul colegilor din echipele de vanzari de pe fiecare magazin in parte.

Am ales sa lucram cu responsabilitate, cu ingrediente naturale, fara mixuri, premixuri, aditivi, potentiatori de gust si alte ingrediente moderne care garanteaza in ziua de azi uniformitatea produselor, rapiditate in proces si scad sansele de eroare. Intr-o lume a vitezei si a automatizarii noi facem paine cu mainile si cu rabdare. O lasam indelung la dospit pentru a isi dezvolta aromele, luam fiecare bucata in mana, o descantam, o cantarim, apoi o modelam si iar o lasam la odihna.

Ne dorim o lume mai sanatoasa, mai frumoasa si mai curata. Producem natural pentru un prezent mai delicios si mai sanatos, pentru un viitor mai sanatos pentru noi si pentru generatiile urmatoare. Suntem o companie mica cu vise mari, bazata pe oameni care cred in ceea ce fac si vor sa faca o diferenta prin munca lor.

Impreuna vrem sa construim o companie de care sa fim mandri, care sa creasca cu daruire si entuziasm aducand bucurie si sanatate celor din jur. Valorizam munca, incercam constant sa invatam si sa facem mai bine. Nu va promitem ca este usor si caldut alaturi de noi, dar va promitem ca daca doriti veti invata si ca uitandu-va in urma veti fi mandri de ce am realizat impreuna.

Va asteptam cu drag,
Echipa Prospero
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.