Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Radix

Website: www.radixplant.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Ilfov, Satu Mare

Website:www.radixplant.ro


Înfiinţată în anul 1993, din dorinţa de a oferi o alternativă sănătoasă la produsele existente pe piaţă, RADIX este în prezent cea mai mare firmă de distribuţie de produse naturiste din ţară, colaborând cu peste 150 de furnizori şi peste 2500 de clienţi.

Oferta noastră cuprinde aproape 6000 de produse destinate în special magazinelor naturiste, o parte dintre acestea adresându-se direct magazinelor alimentare.

O serie de produse naturale şi Bio, inclusiv gama Solaris, sunt distribuite în exclusivitate de Radix.

Familia Radix-Solaris are in acest moment aproximativ 300 de angajati, urmand trendul crescator din ultimii 10 ani.

​Suntem perseverenți pentru binele și sănătatea oamenilor!

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Sofer Distribuitor

Sofer Distribuitor


RADIX
Candidatul ideal Persoana dinamica, responsabila, fara antecedente penale, posesor permis cat. B cu experienta.Descrierea jobului Va efectua aprovizionarea centrelor pe Bucuresti-ilfov, livrarea se va face cu autoutilitara, masa maxima de pana la 3,5 t. Responsabil de incasarea tuturor soldurilor din piata. Responsabil sa mentina relatia intre client si companie. Salariu se va discuta la interviu.

Director Achizitii

Director Achizitii


RADIX
Candidatul ideal Te bucuri de viata in fiecare zi? Iti place ceea ce faci? Esti o persoana atenta la detalii cu excelente calitati de analiza, cu spirit de organizare si planificare, proactiva cu dinamica si cu cunostinte de limba engleza si operare PC, obligatoriu Excel? Daca raspunsul tau este da, te asteptam in echipa noastra.Descrierea jobului Functie: Director achizitii. Se subordoneaza: Directorului General si Directorului Adjuct. Subordoneaza: Personalul departamentului de achizitii. Drept de semnatura: Intern. Extern. Relaţii functionale: -are relatii de serviciu cu toat

Sales Representative

Sales Representative


RADIX
Candidatul ideal - Experienta in vanzari - Permis conducere minim de 3 ani - Pozitivitate - Orientat spre vanzare - Prezenta placutaDescrierea jobului Stabilirea si dezvoltarea unei bune relatii de colaborare cu toti clientii aflati in zona de acoperire Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor aflate in portofoliu Programarea la plata si incasarea facturilor scadente Respectarea politicii comerciale si de credit in relatia cu clientii Activitati si actiuni de merchandising in locatiile clientilor Promovarea ofertelor speciale si lansarea de noi produse Monitorizarea evolutiei
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.