Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Rafi Medical - 0 posturi vacante

Website: https://www.rafi.ro

Website:https://www.rafi.ro


Rafi Medical este o firma ce activeaza de peste 26 de ani in domeniul distributiei de echipamente medicale si consumabile, destinate blocului operator, departamentelor de anestezie si terapie intensiva, a statiilor de sterilizare locala si centrala.
VANZARILE, INITIEREA SI DEZVOLTAREA PROIECTELOR, sunt asigurate de un colectiv de 23 de specialisti cu experienta ce, in urma unui dialog detaliat cu medicii si asistentele medicale, configureaza in mod specific, particularizat, seturile de instrumentar, echipamentele medicale si structura consumabilelor medicale ofertate si ulterior livrate fiecarui spital, clinica, sectie, specialist.
Asiguram permanent cursuri de utilizare si intretinere a instrumentarului si echipamentelor livrate.
SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care 24 de ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Germania, la producatori, asigura cu operativitate asistenta tehnica si executa reparatii de excelenta calitate.
Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Braila, Brasov, Bacau, Baia Mare si ne propunem sa deschidem in curent filiala din Craiova.
Rafi Medical este certificata ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;
Detalii: rog vizitati www.rafi.ro
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.