Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Rewe (Romania) - 1 posturi vacante

Website: http://www.penny.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://www.penny.ro


Rewe România reprezintă în ţara noastră concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experienţă de peste jumătate de secol.La ora actuală grupul REWE este reprezentat în 19 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 53 de miliarde de EUR şi un număr total de angajaţi de peste 330.000.
Având în vedere puternica expansiune a companiei noastre, oferim şanse de promovare în carieră pentru angajaţii motivaţi şi dornici de a învăţa, pachet salarial atractiv corelat cu performanţele, atmosferă plăcută de lucru, în prezent compania numărând aproximativ 5.300 de angajaţi.
Prin magazinele noastre PENNY. oferim siguranţa unui loc de muncă stabil într-o echipă tânără şi de succes cu multiple posibilităţi de dezvoltare.

Pentru mai multe informații legate de procesarea datelor personale, va rugăm să accesați pagină de web penny.ro - "Politica de confidențialitate".
Departament:
Cuvinte cheie:

Inginer Instalatii

Inginer Instalatii


Scurta descriere a companiei Succesul PENNY porneste de la oameni si suntem mândri de echipa noastră și de povestea PENNY în România, așadar, dacă ai ajuns pe pagina noastră, e important să ne cunoști cât mai bine.Îți prezentăm PENNY:PENNY reprezintă în România grupul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. Oferim locuri de muncă și susținem comunitățile din 158 de orașe din România.PENNY Romania deja înseamnă:376 de magazine de tip discount 4 centre logistice (Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda si Filiasi) 7000 de angajați Sesiunile de cumpărături ale clienților și angajaților PENNY în România au început în anul 2005. De atunci, lanțul de magazine PENNY a devenit unul dintre cele mai active din țara noastră.Succesul nostru este și va fi întotdeauna strâns legat de oamenii care ne sunt alături. Recunoașterea ca Angajator de Top ne amintește încă o dată cât de valoroasă este munca în echipă și susținerea fiecărui angaja
REWE (ROMANIA)

Media netă estimată pe baza celor 918 de salarii introduse în Salario: 5600 RON/Luna

Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.