Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Rin Hospitality Company - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


RIN Hotels te invită să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalităţii. Ai şansa să lucrezi alături de oameni profesionişti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care îţi oferă numeroase satisfacţii profesionale. Cele doua hoteluri de patru stele, RIN Central şi RIN Airport, amplasate centrul, respectiv nordul Capitalei, prin diversitatea şi calitatea serviciilor asigură cel mai bun raport calitate/preţ garantând satisfacţia oaspeţilor noştri.

RIN Airport Hotel este alegerea ideala atat pentru cei care aleg Bucurestiul ca destinatie de afaceri cat si pentru cei aflati in tranzit. Inaugurat in anul 2006, hotelul anticipeaza nevoile clientilor si satisface asteptarile acestora, oferind flexibilitate, profesionalism si o atitudine orientate spre acesta oferindu-i atentia cuvenita.

RIN Central Hotel este localizat in centrul istoric, turistic si comercial al Bucurestiului, la doar 1 km de Piata Unirii sau Piata Universitatii si la numai 500 de metri de statia de metrou Piata Unirii si 2,5 km distanta fata de Piata Romana, intr-o oaza de liniste ferita de forfota urbana. La RIN Central Hotel atmosfera intima si stilata, la care se adauga profesionalismul personalului si calitatea serviciilor oferite va garanteaza o experienta unica.

RIN Group a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe divizii: hotelieră, imobiliară, entertainment: www.rinhotels.ro www.domusstil.ro www.waterpark.ro

Viziunea RIN Hotels este sa fie prima optiune pentru oaspetii ce aleg Bucurestiul ca destinatie turistica. Un brand puternic care se bazeaza pe satisfactia oaspetilor si multumirea angajatilor, ce ofera un produs inovativ la cel mai bun raport calitate/pret.

Te asteptam in echipa!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.