Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Rsm Romania - 0 posturi vacante

Website: http://www.rsm.global/romania

Website:http://www.rsm.global/romania


De ce RSM?

  • Pentru că suntem recunoscuți, de peste un sfert de secol, drept ‘’a learning company”. Majoritatea partenerilor și managerilor din RSM și-au început drumul în companie ca Juniori. În RSM vei fi înconjurat de profesioniști bucuroși să te ghideze și să îți împărtășească din expertiza lor. În plus, vei învăța și mai mult din proiectele în care vei fi implicat.
  • Pentru că îți oferim acces din prima ta zi la RSM Campus, platforma noastră digitală de cursuri, și la programe de training locale și globale, care te vor ajuta să te dezvolți profesional, dar și personal: de la cursuri interne pe teme de contabilitate și fiscalitate, la cursuri de limbi străine și programe de training în gândire creativă și inovație. În plus, te vom sprijini să devii un profesionist certificat, prin facilitatea obținerii acreditărilor specifice profesiei (inclusiv ACCA).
  • Pentru că îți oferim un pachet de beneficii, care cuprinde printre altele: tichete de masă, abonament privat servicii medicale, abonament publicații naționale și internaționale, bibliotecă proprie cu peste 200 de titluri.
  • Pentru că vei deveni parte dintr-o echipă stabilă, diversă și globală care colaborează pentru proiecte internaționale, pe care le livrează pentru o diversitate de clienți.
  • Pentru că suntem o companie care pune preț pe abilitățile și pe opiniile fiecărui membru al echipei, oricât de recent ni s-ar fi alăturat; departamentul nostru de inovație lucrează și dezvoltă împreună cu întreaga echipă noi procese de lucru, soluții și servicii pentru clienți.

RSM este una dintre cele mai mari rețele de audit, taxe şi consultanţă din lume, având 810 de birouri în peste 120 ţări de pe întreg globul. Compania noastră are peste 25 de ani de experienţă pe piaţa din România, iar biroul nostru din București se află foarte aproape de inima orașului, pe Strada Frumoasă.

Cum se desfășoară procesul de recrutare?
Candidații selectați vor fi evaluați în două etape: o întâlnire (fizic sau online) pentru o discuție cu persoana responsabilă de recrutare și un test profesional, apoi un interviu cu unul dintre liderii echipei. Ne propunem ca procesul de recrutare să nu dureze mai mult de 5 zile (o săptămână de lucru).

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.