Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Saidel Engineering - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


SAIDEL Engineering este o companie in dezvoltare, bazată pe experiențele profesionale ale specialiștilor săi, dobândite pe parcursul mai multor decenii, prin realizarea cu succes a numeroase proiecte complexe in domeniul construcțiilor (execuție in domeniul fundațiilor speciale, proiectare geotehnică și structurală, monitorizare și investigare geotehnică).
Deschidem drumuri noi prin inovare, calitate și anticiparea nevoilor beneficiarilor în proiectarea și execuția construcțiilor. Contribuim la cele mai ambițioase proiecte din Romania și vizăm dezvoltarea activității internaționale. Ne diferențiem prin soluțiile tehnice inovative, rapide, eficiente economic și care contribuie la salvarea mediului înconjurător prin economisirea resurselor. Ne străduim să devenim mai buni zi de zi, învățând din fiecare proiect pe care îl realizam.
Echipa noastră include specialiști care au realizat proiecte de succes atât in tara cat și in străinătate precum și muncitori specializați, uniți cu toții prin determinarea de a ne realiza o viată și o lume mai bună.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.