Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Slh Capital - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


VITALITAS SENIOR CENTER-GOOD LIVING WITH MEDICAL CARE

Vitalitas este cel mai mare complex pentru seniori din România, desfășurat pe aproximativ cinci hectare de teren în liziera pădurii Snagov. Este pentru prima dată când un proiect de asemenea anvergură este construit de la zero și este gândit cu destinația de centru rezidențial pentru seniori.

Deviza noastră este “Good Living with Medical Care”, adică un trai bun, cu îngrijire medicală. De aceea ne-am dorit ca seniorii noștri să aibă la dispoziție toate facilitățile de care au nevoie pentru a atinge cele două deziderate. Pe de o parte un trai bun, într-un centru proiectat de la zero conform conceptului "no step", adică nicio treaptă în circuitul zilnic al rezidentului, iar pe de altă parte îngrijirea medicală de care are mare nevoie și pentru obținerea căreia, de multe ori, în alte situații, ar trebui să călătorească în afara centrului, la o clinică medicală.

În complexul rezidențial pentru seniori Vitalitas, toate facilitătile sunt sub același acoperiș! Cele trei corpuri de clădire sunt interconectate de spații cu facilități dedicate rezidentului.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.