Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Smart Invest Gold - 0 posturi vacante

Website: www.smart-invest-gold.com

Website:www.smart-invest-gold.com


Noi, Smart Invest Gold SRL suntem o companie cu o echipa tanara, cu un colectiv de 10 persoane, aflata in plina ascensiune, care se ocupa de import si distributie organe de asamblare(suruburi, saibe, piulite) B2B.Clientii nostri sunt preponderent companii din Romania si Europa din industrii precum: constructii metalice, productie ansamble de piese, petrochimie, aeronautica sau industria navala. Activam pe piata din 2012, iar din 2020 avem deschis si un branch in Spania, Murcia Smart Invest Gold SL.

Pentru ca echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este foarte importanta pentru fiecare, ne place sa ne simtim bine la locul de munca, sa venim cu placere si sa simtim la final de zi ca am evoluat din punct de vedere profesional. Colegii nostri iti pot confirma ca este descrierea companiei noastre, Smart Invest Gold.

Mai mult decat atat, consideram ca cel mai bine este sa vii la un interviu in care sa ti se explice cum decurge o zi de munca in cadrul companiei.
Daca vrei oricum sa cunosti mai multe informatii despre noi si nu stii care job ti se potriveste cel mai bine, trimite-ne un scurt mesaj sau o scrisoare de intentie in acest sens.

Te asteptam sa aplici la acest job sau la restul job-urilor listate.

Smart Invest Gold is a company specialized in fasteners selling and distribution.

Our mission is to establish excellent relationships with suppliers and other partners, because the quality of these relationships depends on the success and long-term growth of organization. The company focuses its activities, so that it gives customers greater security and control over value for money, through competitive products and services.

You can also visit our website: www.smart-invest-gold.com

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.