Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Smartree Romania

Website: http://www.smartree.com
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Ilfov

Website:http://www.smartree.com


Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 20 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Lucrator Comercial/​merchandiser

Lucrator Comercial/​merchandiser


SMARTREE ROMANIA
Candidatul ideal Smartree Romania recruteaza Lucratori comerciali pentru clientul sau, una dintre principalele companii de retail de mobila si decoratiuni din Europa. Locatia: Bucuresti-Militari. Responsabilitati: - Aprovizionarea rafturilor cu marfa si aranjarea produselor conform standardelor de mercantizare; - Etichetarea articolelor; - Identificarea nevoilor clientilor si recomandarea tipului de produse care se potrivesc cerintelor acestora; - Asigurarea expunerii corespunzatoare a gamei de produse; - Verificarea fizica a stocurilor, pe produse, pentru a fi conforme cu evidentele d

Financial Analyst

Financial Analyst


SMARTREE ROMANIA
Candidatul ideal ​Minimum 3 years of experience in a similar position (reporting); Bachelor's degree in Finance, Accounting, or related field; Planning, budgeting and cost control principles knowledge; Knowledge of RAS; Strong interpersonal skills and effective communication (both verbal and written); The ability to plan and prioritize workloads in order to meet deadlines; Excellent communication and analytical skills; Highly organized, analytical, task focused; Advanced knowledge of Excel. Descrierea jobului Global objective is to perform activities of: control, mon
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.