Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tehnodent Poka - 1 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Arad, Bacau, Bucuresti, Iasi, Timisoara


IMPORT SI VANZARI DE MATERIALE SI ECHIPAMENTE STOMATOLOGIE SI DE TEHNICA DENTARA.
DISTRIBUTIE NATIONALA CATRE SPECIALISTI - MEDICI STOMATOLOGI SI TEHNICIENI DENTARI.

PREZENTAREA FIRMEI:
TEHNODENT POKA SRL s-a infiintat in august, si a aniversat 29 de ani de existenta.

De atunci si pana in prezent am reusit sa inceheim parteneriate cu peste 100 companii producatoare de echipamente si materiale stomatologice si de tehnica dentara din Germania, Elvetia, Austria, Japonia, Italia, Spania, Ungaria, Brazilia, China, Korea, Taiwan, Serbia, Slovacia, Polonia, etc.

Oferim o gama larga de echipamente si consumabile pentru cabinetele stomatologice si pentru laboratoarele de tehnica dentara, oferta noastra cuprizand, momentan, peste 8.000 de produse profesionale.

Suntem mereu preocupati sa oferim o gama completa de produse de calitate la un pret accesibil clientilor nostri si sa le punem la dispozitie ultimele noutati in domeniu.

Clientii nostri sunt DOAR specialistii: medicii stomatologi si tehnicienii dentari din toata Romania. Vanzarea este de tip B2B.

Echipa actuala de vanzari este formata din 46 Consilieri de Vanzari, din care 34 de Reprezentanti Zonali si 6 reprezentanti in magazinele noastre. Oferim suportul colegilor din toata tara de la sediul nostru din Timisoara (echipa de preluare comenzi, logistica, servis, marketing, training, IT,...).

Fiind o companie de tip B2B, targetam indeosebi specialisti: medici stomatologi si tehnicieni dentari de pe intreg teritoriul Romaniei.

Firma noastra ofera conditii bune de munca pentru toti cei 87 de angajati. Consideram ca cea mai importanta resursa din cadrul firmei noastre sunt ANGAJATII, colegii nostri! Media de varsta este de 33 de ani.

Investim permanent in pregatirea angajatilor (cursuri, training-uri). In medie, in anul 2019, un Consilier de Vanzari a avut parte de 8-10 sesiuni de training.

Va multumim pentru interesul manifestat si va dorim succes!

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari Ar /​ Tm /​ Is /​ Buc /​ Bc

Reprezentant Vanzari Ar /​ Tm /​ Is /​ Buc /​ Bc


Candidatul ideal REPREZENTANT VANZARI AR / TM / IS / BUC / BCDorim sa ni se alature viitori colegi cu experienta relevanta in vanzari care sa ajute clientii nostri, medicii stomatologi si tehnicienii dentari, sa isi creasca afacerile si sa aibe o viata profesionala mai usoara. Misiunea noastra este de a servi cat mai multi clienti, oferindu-le produse si servicii de calitate ridicata, intr-un timp cat mai scurt.CERINTE (pentru candidatul ideal):- Resedinta in orasele ARAD, TIMISOARA, IASI, BACAU, BUCURESTI (sau pe o raza de maxim 15 km)- EXPERIENTA SI ABILITATILE DE VANZARI PE TEREN SUNT OBLIGATORII!- Permis categoria B (obligatoriu!); experienta in conducere auto minim 3 ani si buna cunoastere a orasului si zonei;- Aptitudini de planificare, organizare, comunicare, negociere;- Orientare catre client, catre rezultate, atitudine pozitiva, devotament;- Putere de decizie, asumarea responsabilitatii, abilitati de convingere, disciplina;- Corectitudine, flexibilitate, initiativa, rezistenta
TEHNODENT POKA
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.