Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tensa Art Design - 0 posturi vacante

Website: https://www.Lensa.ro

Website:https://www.Lensa.ro


Lensa este atât compania cu cea mai rapidă creștere din piața de optică din România, cât și cel mai apreciat magazin de optică din România, iar misiunea noastră este să facem lumea să vadă bine, prin produse și servicii de optică de excepție, la îndemâna oricui. Transformăm felul în care pot fi văzute lucrurile, formând o lume mai educată, mai conștientă și mai responsabilă când vine vorba de sănătatea vederii.


Lensa este un brand 100% românesc, imaginat cu pasiune și încredere pentru a oferi o gamă completă de produse și soluții de protecție, corecție și îngrijire a vederii. Povestea începe în 2013 cu un mic magazin online de lentile de contact colorate și în timp transformă Lensa în unul dintre cei mai mari jucători pe piața de optică din România. Pe lângă magazinul online, Lensa deține cel mai mare showroom de optică din Europa Centrală și de Est, localizat în București, și alte 20 de showroomuri în cele mai importante orașe din țară: Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.


Lensa adună în portofoliu sute dintre cele mai renumite branduri de ochelari de soare și rame de vedere, dar și cei mai importanți furnizori de lentile de vedere, lentile de contact pentru orice tip de corecție și lentile de contact colorate. Portofoliul Lensa cuprinde o varietate de la branduri internaționale, sigure și de încredere, ce acoperă orice nevoie. Lensa înseamnă calitate de excepție prin tehnologii de ultimă oră, personal cu înaltă pregătire și un portofoliu de branduri și furnizori de încredere, de renume mondial.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.