Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Terasteel - 0 posturi vacante

Website: http://www.terasteel.ro

Website:http://www.terasteel.ro


Împreună Construim Mai Bine!
Liderul pieței de panouri sandwich și profile zincate la rece din România și Serbia, TeraSteel este astăzi o companie puternică, stabilă, cu un cuvânt greu de spus pe piața materialelor de construcții din Europa Centrală și de Est.

Dar înainte de toate, TeraSteel este un grup de oameni ghidați de cunoștințele pe care le-au dobândit și de succesul livrării unor produse de calitate, în peste 25 de țări europene.
Puterea noastră este unitatea, iar când aceasta este dublată de implicare și expertiză, succesul vine de la sine. Împreună construim mai bine.
Mediul de lucru este unul dinamic, presărat cu entuziasmul ideilor inovative și a strategiilor curajoase. Punem accent pe dezvoltarea profesională și pe integrarea cât mai bună în cadrul echipei, prin programe de pregătire și integrare specifice, iar în timp vei evolua spre o carieră de succes.


Despre TeraSteel
TeraSteel este liderul pieței de panouri sandwich și profile laminate la rece din România și Serbia și totodată unul dintre exportatorii de top pe piața CEE (Europa Centrala și de Est). Produsele companiei sunt prezente in 25 de țări europene.
Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața materialelor de construcții, TeraSteel operează în 3 unități de producție situate în România (Sărățel și Bistrița) și Serbia (la Leskovac) - aceasta fiind prima unitate de producție cu capital integral privat românesc, inaugurată în străinătate, după 1990.
Proiectăm, producem, livrăm și asamblăm toate componentele principale si secundare ale unei clădiri metalice - anvelopa clădirii, structura de rezistență, acoperișuri si fațade din panouri sandwich, accesorii de mascare și etanșare, elemente metalice si tâmplărie PVC, porți industriale, sisteme de apă pluvială.
Construim pentru viitor și aceasta este provocarea noastră de a crea o lume mai bună, mai sigură și mai durabilă, folosind soluții inteligente pentru mediul în care trăim în fiecare zi.
De aceea, misiunea TeraSteel este de a dezvolta soluții complete, durabile, funcționale și sustenabile în industria materialelor de construcții. Credem cu tărie că dezvoltarea continuă a produselor, determinarea de a fi cei mai buni, digitalizarea proceselor de lucru și expertiza echipelor noastre de specialiști adaugă plus valoare oricărui proiect, cu scopul de a crea clădiri mai eficiente și mai durabile.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.