Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Termene Just

Website: https://www.termene.ro
Locuri de munca disponibile in: Ploiesti, Remote

Website:https://www.termene.ro


Termene ro, o companie care se ocupă cu gestionarea datelor financiare și juridice ale companiilor din România. Ne aflăm în prezent într-un proces de dezvoltare accelerată. Suntem o companie solidă, stabilă. Din dorința de a crește capacitatea de gestionare a proiectelor de anvergură în care este implicată compania, ne aflăm într-un proces continuu de a recruta noi colegi pentru a dezvolta, la nivel național, rețeaua noastră de consultanți vânzări.

Suntem o echipă dinamică în care vei găsi un mediu de lucru performant dar și provocator, adecvat dezvoltării profesionale și personale. În echipa noastră vei avea parte de un mediu plăcut de lucru, vei beneficia de un plan bine stabilit pentru evoluția ta profesională, de un sistem profesionist de evaluare a competențelor, de asigurarea tuturor coordonatelor pentru ca tu să îți poți face treaba la cele mai înalte standarde ale tale.

Viziunea noastră este să livrăm clienților noștri (companiile din România și în curând din Europa) soluțiile de business intelligence de care au nevoie. În acest context, credem că, în următorii ani, fiecare companie din lume va putea avea la dispoziție propria AI (artificial inteligence) care va învăța continuu din datele colectate și va livra fiecărui om din companie modalitatea cea mai bună de a lua decizii. Suntem implicați într-un astfel de proiect de cercetare și dezvoltare de inteligență artificială pentru România.

Suntem alături de oamenii de lângă noi atunci când au nevoie. Ne implicăm în proiecte de responsabilitate social, sponsorizăm campanii umanitare și vrem să creștem gradul de implicare în comunitatea locală și națională.
Sprijinim MagiCamp și copiii cu afecțiuni grave.

Obiceiurile noastre:

Ne place cafeaua.
Ne plac florile.
Mâncăm împreună.
Nu stăm peste program, nu muncim în weekend.
Avem o ședință zilnică de 15 minute.
Nu întârziem.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Vânzări B2b

Consultant Vânzări B2b


TERMENE JUST
Candidatul ideal SUNTEM POTRIVIȚI PENTRU TINE DACĂ: Ai o diplomă de licență în domeniile: juridic, economic, financiar/bancar, intelligence. Ai certificări în cursuri de vânzări Ai experiență financiar-bancară sau în domeniul “legal” Ai experiență în Vânzare consultativă B2B Știi să definești și să implementezi un proces de vânzare Știi să folosești OFFICE 365 și un CRM online Știi limba engleză la nivel B 2 (intermediar-avansat), Știi să definești și să implementezi o metodologie de tratarea a obiecțiilor la ofertare Ai capacitatea de a folosi metode de targetare a pieței Ai desc

Principal Software Engineer — Fintech

Principal Software Engineer — Fintech


TERMENE JUST
Candidatul ideal 8+ years of experience developing scalable distributed applications using open source tools ·Experienced with cloud & data integration patterns ·Experienced with Nodes(preferred)/Python/PHP and MySQL -Experienced with RabbitMQ/Kafka and Big Data tools ·Experienced with Agile methods and GIT workflows ·Team Player — Share, collaborate, inspire, and communicate to achieve a common goalDescrierea jobului Help design and implement cloud-ready applications while drawing plans to break the existing "Monolith" into Microservices Write clean, concise, readable code that follows
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.