Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Viva Credit - 1 posturi vacante

Website: http://vivacredit.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://vivacredit.ro


VIVA Credit IFN SA o companie romaneasca cu sediul in Bucuresti si cu operatiuni atat in Romania, cat si in Cehia si Spania. Ne-am inceput activitatea in anul 2011 fiind prima institutie financiara nebancara specializata in acordarea imprumuturilor rapide, 100 % online si cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Misiunea VIVA Credit este de a dezvolta produse financiare inovatoare si de a oferi solutii rapide si convenabile finantarii nevoilor urgente si reale ale oamenilor.

Folosim expertiza noastra in tehnologie și analiza pentru a oferi clientilor servicii rapide si convenabile, 100% online, fapt ce ne plaseaza drept unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de creditare in continua dezvoltare din Romania.

Cu peste 5 ani de experienta VIVA Credit pe piata romaneasca, continuam sa ne extindem rapid si sa ne dezvoltam operatiunile pe noi piete, concentrandu-ne strategia de crestere pe stabilirea celor mai inalte standarde de performanta in serviciile de creditare rapide.

Produsele VIVA Credit sunt destinate tuturor persoanelor ce isi doresc solutii financiare flexibile, adaptate nevoilor moderne de finantare. Avantajele creditelor oferite de noi clientilor sunt: - pot fi accesate 100% online 24H/zi, 7 zile pe saptamana; - aprobarea o primesc in 15 minute, iar banii sunt virati in 2 ore in contul lor bancar, chiar si sambata; - dobanda este fixa; - oferim flexibilitate - din suma finantata, clientii putand retrage suma de care au nevoie, iar dobanda este calculata doar pentru suma utilizata; - rambursare usoara prin card bancar, ordin de plata sau numerar la casieriile bancilor partenere.

De asemenea, ne mandrim ca suntem compania ce a implementat conceptul de Credit Pana la Salariu, o inovatie in materie de servicii oferit clientilor si extrem de utila si accesata de acestia.

Succesul si misiunea VIVA Credit poate fi realizata doar cu ajutorul echipei noastre de profesionisti ce au ca scop comun dezvoltarea permanenta de produse si servicii ce depasesc asteptarile clientilor. Ne dorim alaturi persoane entuziaste si dinamice, gata de a accepta noi provocari si de a face parte activ din procesul de dezvoltare.

Te asteptam sa te alaturi echipei VIVA Credit!

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Credit & Customer Service Officer

Credit & Customer Service Officer


Candidatul ideal Este nevoie sa ne convingi doar dе cateva lucruri:* Vrei sa inveti cat mai mult* Vrei sa te dezvolti profesional* Vrei sa ai un impact din ce in ce mai mare in echipa ta si la nivel dе companie.Descrierea jobului * Oferi cliеntilor informatii dеsprе produsеle si serviciile Vivа Crеdit IFN;* Rаspunzi cerеrilor cliеntilor еxistеnti sau potеntiаli, tеlеfonic si prin email;* Alcatuiesti dosarele pеntru аplicаtiilе de credit si verifici informatiile furnizate de clienti;* Identifici si rezolvi problemele semnalate de clienti;* Oferi clientilor informatii despre situatia dosarului de credit, platilor si transferurilor de bani.Cerinte:* se te integrezi ușor într-un colectiv, lucru in echipa, colaborare si comunicare eficienta cu restul echipelor;* atentie la detalii si abilitati foarte bune de comunicare externa (verbal, scris);* cunostinte de operare PC (Internet Explorer, MS Office, etc);CV-ul tau va fi cu siguranta mai interesant daca ai deja experienta anterioara in relat
Viva Credit
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.