Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Weatherford Atlas Gip

Website: https://atlasgip.ro
Locuri de munca disponibile in: Baicoi, Boldesti-Scaieni, Breaza, Campina, Ploiesti

Website:https://atlasgip.ro


Despre Weatherford

Weatherford este una dintre cele mai importante companii de servicii in industria de petrol si gaze. Cu activitate în mai mult de 80 de țări, Compania răspunde provocărilor industriei energetice cu o echipa globală de talente de aproximativ 20.000 de membri și 600 de locații, care includ servicii, cercetare și dezvoltare, instruire și instalații de fabricație. Accesați weatherford.com pentru mai multe informații sau conectați-vă pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, sau YouTube.

Privim spre viitor cu o viziune clară și o misiune puternică.
Scopul nostru este de a aborda provocarile cu care se confruntă industria, de a revoluționa industria petroliera cu tehnologie digitală, soluții integrate și talent de talie mondială.
Acceptăm orice provocare în beneficiul companiei noastre, al industriei noastre și al lumii. Leadership-ul nostru tehnologic oferă soluții care se ridică la orice asteptari, furnizează cele mai bune rezultate în fiecare operațiune și oferă putere tuturor clienților.
Weatherford oferă compensații competitive, un program cuprinzător de beneficii și oportunități pentru formare continuă și dezvoltare în carieră.

Weatherford este un angajator care ofera egalitate de șanse Femeii / minorităților / veteranilor /persoanelor cu dizabilități și acordă considerare pentru angajare solicitanților calificați fără a ține cont de rasă, culoare, religie, vârstă, sex, orientare sexuală, identitate de gen, origine națională, handicap sau statut de veteran protejat.

Cuvinte cheie:

Accounting Specialist

Accounting Specialist


WEATHERFORD ATLAS GIP
Descrierea jobului You will analyze information, maintain complete and keep accurate records, assist with routine duties, and provide prompt, courteous responses to inquiries or complaints from management by researching accounting data. To succeed as an Accounting Specialist, you sould be commited to cooperate with different countries finance staff, Geo Zone financial controllers and other business representatives: Product Line Managers, Procurement, Logistics, HR and Payroll, Corporate Management and Global Business Shared Services Center (GBSC). Duties and Responsiblities: P&L Pre
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.