Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Wellington Consulting - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Compania Wellington Consulting SRL este înființată în anul 2015 și este prima companie din România care oferă programe integrate de corporate wellbeing, personalizate în funcție de nevoile și obiectivele fiecărei companii.
Wellington este un furnizor de servicii de bunăstare corporativă care permite organizațiilor să cultive o cultură a îngrijirii, acordând prioritate sănătății și bunăstării generale a angajaților lor.
Suntem dornici să lucrăm cu fiecare organizație pentru a le face experiența mai personalizată, captivantă și memorabilă.
La Wellington credem că toate aspectele vieții noastre sunt importante și interconectate, prin urmare abordarea noastră holistică are ca fundație 7 piloni ai bunăstării: fizic, emoțional, social, spiritual, financiar, intelectual și de mediu.
Întrucât nu toată lumea se bucură de aceeași abordare sau este motivată în același mod, oferim soluții diverse și cuprinzătoare, de la programe și evenimente la fața locului, până la soluții digitale, cum ar fi provocări și o platformă personalizabilă de bunăstare, care poate fi accesată cu ușurință de către angajații dvs. la convenția lor. .
Fiecare membru al echipei noastre aduce o experiență și expertiză unică, împreună reușind să oferim tot ce este mai bun tuturor clienților noștri.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.