Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Work Provider Srl - 6 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Belgia, Franta


SOCIETATE DE PLASARE FORTA DE MUNCA FRANTA SI BELGIA
Cuvinte cheie:

Zidar

Zidar


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii, zidari calificati. Beneficii:Pachet salarial avantajos;Cazarea este gratuita si se asigura transportul la inceputul si sfarsitul misiunii;Asigurare privata de sanatate; Cerinte:Permis cat. B constituie avantaj;Cunoasterea limbii franceze la nivel mediu constituie un avantaj;Cunostinte elementare de citire a planurilor si desenelor tehnice;Experienta in domeniul zidariei este necesara;Abilitate de a lucra in echipa;Disponibilitatea de a lucra la program prelungit platit. 
WORK PROVIDER SRL

Media netă estimată pe baza celor 11 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Montator Panouri Fotovoltaice Civile

Montator Panouri Fotovoltaice Civile


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare WORK PROVIDER cauta pentru clientii sai din Belgia personal calificat in MONTAREA PANOURILOR FOTOVOLTAICE CIVILE . Cerinte:Experienta in montarea panourilor fotovoltaice civile,cunostinte de citire planuriPermis de conducere cat. B constituie un avantajCunoasterea limbii franceze sau italiene la nivel mediu constituie un avantaj,Abilitatea de a lucra in echipa, Beneficii:Pachet salarial avantajos;Cazarea asigurataSe asigura transportul la inceputul si sfarsitul misiunii;Asigurare privata de sanatate si calatorie.
WORK PROVIDER SRL

Electrician

Electrician


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare WORK PROVIDER cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in montarea instalatiilor electrice rezidentiale, trasee electrice, panouri sigurante... Se ofera:Pachet salarial avantajos;Cazarea este gratuita si se asigura transportul la inceputul si sfarsitul misiunii;Asigurare privata de sanatate si calatorie. CerinteExperienta in instalatii rezidentiale,cunostiinte de citire desene tehnice,respectarea planurilor de santier etc.Permis de conducere cat. B constituie un avantajCunoasterea limbii franceze la nivel mediu constituie un avantaj,Abilitatea de a lucra in echipa,
WORK PROVIDER SRL

Media netă estimată pe baza celor 971 de salarii introduse în Salario: 4300 RON/Luna

Muncitori in constructii Franta

Muncitori in constructii Franta


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori, faiantari, finisaje interioare, tamplari, lacatusi, acoperisori, constructori hale etc ). Cerinte:Experienta in domeniu Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos Cazare asigurata Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Groupama. Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. 
WORK PROVIDER SRL

Izolator fatade

Izolator fatade


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutam pentru partenerii nostri din Franta si Belgia personal pentru postul de Izolator fatade (crepis, decorativa, polistiren) Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza reprezinta un avantaj; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Belgia si Franta; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur. Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. 
WORK PROVIDER SRL

Instalator

Instalator


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta personal pentru postul de INSTALATOR Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza nivel conversațional; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Franta; dreptul la concediu; un bonus de min. 25 procente pentru orele suplimentare; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.
WORK PROVIDER SRL

Media netă estimată pe baza celor 159 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.