Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Worwag Pharma Romania - 0 posturi vacante

Website: https://www.woerwagpharma.ro/ro

Website:https://www.woerwagpharma.ro/ro


Wörwag Pharma Romania SRL este prezenta pe piata din Romania de 25 de ani si face parte din grupul Wörwag Pharma GmbH & Co. KG, o companie farmaceutică germană cu sediul în Böblingen, lângă Stuttgart, cu 22 de filiale internaționale aflate în Asia, Europa și America de Sud. În anul 2021, compania a generat vânzări de 269,9 milioane de euro cu peste 1.200 de angajați în întreaga lume.

Compania dezvoltă, produce și distribuie produse farmaceutice pentru prevenirea și tratarea bolilor asociate stilului de viață. Wörwag Pharma este dedicată utilizării clinice a biofactorilor – vitamine, minerale și oligoelemente – pentru prevenirea și tratarea, în principal, a afecțiunilor asociate vârstei, precum diabetul zaharat.

Paleta de produse a companiei Wörwag Pharma cuprinde medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente care se eliberează fără prescripție medicală și suplimente alimentare. Produsele noastre sunt vândute exclusiv în farmacii. Ele sunt utilizate în prevenirea și tratarea complicațiilor diabetului, tulburărilor sistemului nervos (neuropatii), pentru un sistem imunitar sănătos, precum și pentru menținerea unui sistem musculo-scheletic sănătos.

Din portofoliul nostru fac parte branduri renumite precum Lagosa, Magnerot, B12 Ankermann, Milgamma, Thiossen, etc.

Compania de familie, fondată în 1971 de Dr. Fritz Wörwag, este condusă de Dr. Lucia Cinque, Gerhard Mayer și Jochen Schlindwein.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.