Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Bona in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Bona in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijirea Batrinilor La Domiciliu In Or.​constanta


am o experienta de 7 ani cu bolnavii care au dementie si cu boala Parchinson pot lucra 24 24 dar si pe ore
persoana fizica

Ingrijire Doamna In Varsta


Caut doamna pentru ingrijirea mamei, in regim INTERN. Constanta
Zamfir

Angajare Ingrijitoare


Angajam personal pentru ingrijire batrani in Italia pe perioade lungi sau la inlocuiri, NU se cere experienta in limba italiana. Salarizare si Program + transport Pentru mai multe detalii
Italia

Infirmiera /​ Ingrijitoare


Suntem în căutarea unei infirmiere dedicate, care să se alăture echipei noastre medicale. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și să ai un impact pozitiv asupra vieții pacienților, atunci această poziție este potrivită pentru tine. Responsabilități: Colaborarea strânsă cu echipa medicală pentru a asigura o îngrijire coordonată și eficientă; Asigurarea unui mediu sigur și curat pentru pacienți; Cerințe: Experiență anterioară într-un mediu medical, de preferat într-un spital sau clinică; Abilități excelente de comunicare și empatie; Capacitatea de a lucra în echipă și de a-ți gestiona eficient timpul; Atenție la detalii și abilități bune de observație; Flexibilitate și adaptabilitate în fața schimbărilor; Dacă ești o persoană dedicată, empatică și pasionată de îngrijirea pacienților, te invităm să aplici pentru poziția de infirmieră. Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o misiune importantă de a oferi îngrijire medicală de calitate.
MEDSTAR General Hospital

Angajare In Italia Ingrijitoare


Familie din italia angajeaza ingrijitoare femeie cu sau fara experienta pentru ingrijirea unei femei batrane Bonusuri de Craciun Bonusuri de Paste Salariu conform experientiei Nu necesita limba italiana dar reprezinta un avantaj Pentru detalii nr tel Alex
Italia

îngrijire Bătrâna


îngrijire bătrână semi mobila
Axa

Îngrijire Bătrână


Doresc îngrijitoare bătrână, numai din Navodari.Detalii la telefon. (Maxim ora 19:00).
Darius

Angajare Ingrijitor Animale - Caini Si Pisici In Adapost Cernavoda


Asociatia Save the Dogs and Other Animals cu adapostul de animale Urme de Bucurie din Cernavoda angajeaza ingrijitor animale mici - caini si pisici - pentru Clinica Veterinara a adapostului. Atributiile principale constau in: Asigura curatenia, hrana si apa animalelor prezente in adapost pe durata programului de lucru; Are responsabilitatea curateniei in incaperile in care isi desfasoara activitatea (spalatorie, bucatarie, magazie de hrana...etc...) Asigura curatenia si ordinea din sectorul de care raspunde precum si spalarea pledurilor; La cererea medicilor asigura spalarea corespunzatoare a cainilor/pisicilor cu diverse produse recomandate; Aduce la cunostinta medicilor eventualele probleme aparute prin observatie asupra: aspectului fecalelor, poftei de mancare, starii generale a animalelor; Pregatirea animalelor pentru adoptie implica: spalarea, stergerea, toaleta urechilor, perierea, verificarea unghiilor si altele; Respecta programul de socializare si plimbare a cainior Asigura pl
Asociatia Save the Dogs and Other Animals

Angajez Ingrijitor La Vaci


timeDescriereAngajez ingrijitor la o ferma de vaci din comuna Targusor, judetul Constanța . Ofer mancare ,cazare și salariu 3500RON.
II Caciandone Stere

Angajam Ingrijitor Spatii Hoteliere Paznic


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza pentru sezonul 2024 ingrijitor spatii hoteliere paznic. Obligatoriu domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe intrucat nu se asigura cazare. Conditiile de lucru si salarizarea se vor discuta in cadrul interviului.
SC SUNQUEST SRL

Ingrijire Persoana In Varsta


Caut femeie, numai din comuna Lumina, jud. Constanta, pentru a ingriji o persoana in varsta. Este necesara prezenta pentru 6 ore( 3 ore dimineata, 3 ore dupa amiaza). Detalii la telefon . Rog seriozitate.
Persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.